Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute

de Mitinita in Pizza, 22 Mar 2011 | 6647 vizualizari

 

A trebuit sa incerc si eu reteta Laurei Adamache pe care am vazut-o la a noastra Gaby. Eu mai tot timpul am aluat de paine artizanala, pe care il fac cu lingura de lemn, il pun la frigider si scot cand am nevoie. Tine 2 saptamani.

 

INGREDIENTE

  • aluat ptr pizza sau paine
  • sos de tomate
  • oregano,busuioc
  • usturoi pudra
  • sare,piper
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • carnati
  • cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute:

Se intinde o foaie rotunda pentru pizza.

Se pune in tigaie si se acopera cu capacul.

Se tine cam 4 minute si se intoarce pe partea cealalta.

Se intinde sosul facut din pasta de tomate,oregano,busuioc,usturoi pudra,sare,piper si uleiul de masline.

Se aseaza feliile de carnati si apoi cascavalul ras.

Se acopera si se mai tine cam inca 4 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie...la mine chiar a fost sub 10 minute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza pizzicata